Info si comenzi +4 0739 192 438 L-V: 09:00 - 17:00
SIDEBAR

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea datelor tale cu caracter personal este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confidentialitati iti explica ce date cu caracter personal colecteaza Magazin-engross de la tine, prin intermediul interactiunilor noastre cu tine si modul in care utilizam datele respective.
 

Magazin-engross ofera o gama larga de produse, care sunt prezentate online, prin intermediul magazinului web de la adresa www.magazin-engross.ro
 

Datele noastre de identificare sunt urmatoarele: SC MADIX SOFT DELUXE S.R.L., 
Prahova, Nr. Reg. Com: J29/790/2020, E-Mail: contact@magazin-engross.ro

Responsabilul cu Protectia Datelor cu Caracter Personal poate fi contactat direct la adresa de email contact@magazin-engross.ro.
 

Politica noastra de confidentialitate cuprinde urmatoarele informati: 
 

1. Ce sunt datele cu caracter personal?

Prin "date personale" se denumesc datele unice individuale, adica orice informati privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata"), referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal,iP sau numar de telefon.
 

Vizitatori sitului sunt acele persoane vizate , adica o persoana fizica identificata sau identificabila.
 

O persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, propri identitati sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
 

Intotdeauna, cand solicitam datele tale personale o sa iti explicam scopul pentru care ne sunt necesare, unde pastram datele tale si cine are acces la ele si bineinteles, te informam ca oricand doresti, iti punem la dispozitie informatile pe care le detinem despre tine si bineinteles ca le vom sterge daca ne soliciti acest lucru.

 

2. Ce date cu caracter personal colectam?

Noi, colectam date cu caracter personal pentru a opera eficient si a-ti furniza cele mai bune experiente de online shopping pe situl nostru. Furnizezi unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand:
 

- creati un cont pe site, 
- adaugati un comentariu la un produs expus pe situl nostru, 
- adaugati un comentariu pe blogul nostru, 
- va abonati la newsletter, 
- plasati o comanda
 

Obtinem o parte din aceste date ( cum ar fi IP-ul ) prin inregistrarea modului in care interactionati cu situl nostru, de exemplu, folosind tehnologi precum modulele cookie.

Datele cu caracter personal pe care le colectam, in functie de interactiunile pe care le ai cu situl nostru, sunt urmatoarele

Pentru a crea un cont pe situl nostru in cazul in care creezi un cont nou folosind adresa ta de email
Nume si prenume - pentru identificare
Adresa de email - pentru comunicare si validarea contului
Parola - pentru a securiza contul tau
 

Datele furnizate in momentul plasari unei comenzi, pe care ni le oferi voluntar

- numele si prenumele tau, 
- adresa de e-mail, 
- adresa postala de livrare a produselor comandate, 
- adresa de facturare, 
- numarul de telefon.

 

Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiteri comenzi sunt folosite NUMAI pentru:
 

- emiterea facturi conform legislatiei in vigoare, Codul Fiscal 
- livrarea comenzi plasate, prin intermediul companiei partenere, care asigura serviciul de livrare a produselor comandate pe situl nostru.


Datele cu caracter personal pe care noi le transmitem catre firma de curierat sunt urmatoarele:

- numele si prenumele, 
- adresa de livrare a produselor comandate, 
- numarul de telefon.


Vor fi pastrate de catre curieri acele date care sunt necesare pentru indeplinirea temeiului legal ce rezulta din Codul fiscal cu privire la facturare.


Datele pe care ni le transmiti in momentul in care adaugi un comentariu la produsele noastre de pe site
Numele si adresa de email - sunt necesare pentru a putea sa iti raspundem comentariului sau pentru a primi un raspuns si o notificare pe email cand alti vizitatori ai sitului iti raspund.
 

Credentialele. Colectam parolele si informati de securitate similare folosite pentru autentificare si pentru accesarea contului dumneavoastra de pe situl nostru web.
Datele despre plati. Colectam datele necesare pentru a va procesa plata daca faceti achiziti, precum numarul instrumentului de plata si codul de securitate asociat cu instrumentul dvs. de plata. 
Colectam informatile pe care ni le furnizezi in continutul mesajelor trimise catre noi, cum ar fi feedback-ul sau recenzile produselor pe care le scri sau intrebari si informati pe care le transmiti serviciului de asistenta clienti. 
Datele pe care le colectam prin intermediul call - centerul nostru sau atunci cand ne contactezi
Datele pe care le transmiti cand soliciti asistenta pentru clienti, conversatile prin telefon sau sesiunile de chat cu reprezentanti nostri pot fi monitorizate si inregistrate.
De asemenea, folosim datele tale pentru remarketing si pentru profilare pentru a putea sa iti oferim cea mai buna experienta de navigare pe un site de ecommerce.
 

3. Care este temeiul legal pentru a prelucra aceste date?

Datele pe care ni le oferi voluntar ( nume, prenume, telefon, adresa de email ) ( adica cele pe care le trimiti prin plasarea unei comenzi ) temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).
 

Folosim datele pentru a-ti emite factura fiscala.
 

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologi similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului, iti dai in mod valabil consimtamantul asupra prelucrari.
 

De asemenea, folosim datele cu caracter personal pentru angajati nostri, in vederea derulari Contractului de munca.

 

4. Care este scopul colectari datelor si cum folosim informatile tale personale?

Puteti opta in legatura cu datele pe care le colectam. Atunci cand ti se solicita sa furnizezi date cu caracter personal, poti refuza.
 

Dar daca alegi sa nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, exista posibilitatea sa nu poti obtine informatile pe care le doresti ( de exemplu prin adaugarea unui comentariu la un produs sau prin transmiterea informatilor dumneavoastra atunci cand plasati o comanda pe site )
 

--Numele si prenumele--

Cum iti folosim numele si prenumele? De ce?
Ca sa iti putem expedia coletele. Este necesar ca tu sa ne furnizezi anumite date personale pentru a ne putea onora contractul pe care il incheiem in momentul in care plasezi o comanda. Nu avem cum sa expediem coletele/produsele daca nu iti solicitam si nu folosim numele si datele tale de contact.
Pentru a te anunta care e statusul comenzi tale iti putem trimite mailuri, sms-uri sau notificari. Trebuie sa facem asta pentru a te putea anunta care e statusul comenzi tale.
Pentru a-ti putea oferi informati despre anumite produse/servici noi sau revenite in stoc. Iti trimtem aceste mailuri doar daca te abonezi la newsletterul Madiss.
Pentru a detecta si pentru a preveni fraude Pentru a preveni folosirea datelor tale de catre alti utilizatori, e necesar sa iti trimitem mailuri pentru a-ti confirma identitatea.
Pentru a-ti arata reclame personalizate pe alte siteuri Ca sa poti vedea ultimele produse aparute sau pentru a-ti prezenta oferte pentru produsele care te intereseaza/pe care le-ai vizitat anterior.
Pentru a putea afla ce produse iti plac Pentru a fi siguri ca iti oferim o experienta personalizata cat mai placuta si ca iti dam informati doar despre produsele care te intereseaza.
Asistenta pentru clienti Folosim datele pentru a oferi servici de relati cu clienti si servici de asistenta ( detali ) fie direct, prin call center

 

Folosim datele pe care le colectam pentru a furniza comunicari catre tine si a le personaliza. De exemplu, va putem contacta prin telefon sau e-mail sau prin alte mijloace pentru a va informa cand se termina un abonament, pentru a discuta despre contul de licentiere, pentru a va anunta cand sunt disponibile actualizari de securitate, pentru a va aminti despre articolele ramase in cosul virtual de cumparaturi, pentru a va informa sau a va intreba despre o cerere de de service, pentru a va invita sa participati la un studiu sau pentru a va informa ca sunt necesare actiuni pentru a va pastra contul activ.
 

Pentru frauda si preventie - Pentru a evita eventualele fraude avem nevoie de aceasta informatie de la tine.
 

Pentru a-ti putea trimite oferte personalizate de ziua ta.
 

Nu esti obligat/a sa ne oferi niciuna din informatile de mai sus, insa daca nu faci asta, s-ar putea sa nu ai posibilitatea de a cumpara de pe site, iar experienta ta pe siteul Madiss poate fi influentata negativ. Alegerea iti apartine si iti respectam decizia.

 

5. Perioada de retentie

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indepliniri scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la ultima vizita pe site sau ultima interactiune cu noi. in cazul in care ti-am emis o factura, datele tale vor fi stocate timp de 10 ani, conform legi. in cazul in care esti un angajat al companiei, datele tale vor fi pastrate pe o perioada de 75 ani, conform Codului Munci
 

6. Ce drepturi ai tu ca persoana vizata?

Protectia persoanelor fizice iÌ‚n ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniuni Europene („carta") si articolul 16 alinea­ tul (1) din Tratatul privind functionarea Uniuni Europene (TFUE) prevad dreptul orcarei persoane la protectia datelor cu caracter personal care o privesc.
 

Drepturile persoanelor vizate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date:
- dreptul la informare si acces;
- dreptul de interventie asupra datelor;
- dreptul la rectificare;
- dreptul la stergerea datelor;
- dreptul la restrictionarea prelucrari;
- dreptul la portabilitatea datelor;
- dreptul de opozitie si procesul decizitional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri;
- dreptul de a depune o plângere in fata autorităti de supraveghere (www.dataprotection.ro).
 

Puteti sa vizualizati, sa editati sau sa stergeti datele dvs. cu caracter personal din contul de pe www.madiss.ro sau prin solicitare trimisa pe email la contact@madiss.ro
 

De asemenea, puteti opta in legatura cu colectarea si folosirea de catre SC MADIX SOFT DELUXE S.R.L. a datelor dvs.

7. Cum ne poti contacta

Daca ai nevoie de orice informati legate de siteul, produsele sau servicile Madiss ne poti contacta la adresa contact@madiss.ro
 

Daca:

- vrei sa afli mai multe detali despre informatile din aceasta pagina
- vrei sa nu mai folosim informatile pe care le avem despre tine
- vrei sa iti exerciti oricare din drepturile enumerate mai sus
- sau daca ai o plangere la adresa noastra

 

Te rugam sa ne scri la adresa de email contact@magazin-engross.ro sau la nr de telefon 0739192438  (numar cu tarif normal)

INAPOI SUS
×
UTILIZAM COOKIE
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre Cookie si Politica de Confidentialitate.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord